Hiszem, hogy Magyarország megérett egy Jira-nál fejlettebb eszköz bevezetésére és használatára...

Első Targetprocess prezentáció és bemutató

2016/10/16. - írta: Csaba Szirják

Régóta szerettem volna már egy Targetprocess bemutatót tartani az ismerőseimnek, ezt most végre sikerült is összehozni. A helyszínt a VCC:Live biztosította és elsősorban qBox-os (egyelőre zárt meetup vezetőknek, de erről írok majd később) barátok vettek rajta részt.

A cél az volt, hogy a Targetprocess filozófiáját röviden egy prezentáció keretében bemutassam, majd izzasztó kérdésekkel bombázzanak, amik a mindennapi működésükben problémát jelentenek és keresik rá a megoldást. Kicsit féltem azért a kérdésektől, hisz ezekre nagyon nem lehet felkészülni, én pedig azt ígértem, hogy élőben adok választ a felvetett problémákra. Azt hiszem egész tisztességesen helyt álltam és a Targetprocess is, mert 90-95%-ban sikerült megválaszolni a kérdéseket.

Akinek kedve van most meg tudja nézni a prezentációt és a bemutatót. Az első videó első fele a prezentációt tartalmazza, ezt követik a felmerült kérdések. A második videóban pedig a kérdések kerülnek megválaszolásra live demo keretében.

Prezentáció és Kérdések

Live Demo a felmerült kérdések alapján

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tpxp.blog.hu/api/trackback/id/tr5111814039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása